KIRIKKALE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI PROJE ÇAĞRISI

4006 Bilim Fuarları Başvuru Sistemi Açıldı.
4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI PROJE ÇAĞRISI

4006 Bilim Fuarları Başvuru Sistemi Açıldı!

Başvuru Son Tarihi 15 Ocak 2017!

Başvuru sistemine giriş yapmadan önce aşağıdaki hususlara dikkat ediniz.

  • Sisteme ilk kez giren kişilerin ARBİS sistemine kayıt olması gerekmektedir. ARBİS kaydı yaparken elektronik/mobil imza seçeneği kullanılmamalıdır.
  • Başvuru sistemine giriş yapıldıktan sonra sırasıyla "Başvuru", "Başvuru Programına Giriş", "Yeni Destek Başvurusu", "Aktif Başvurular", "Başvur" adımlarını takip ediniz.
  • NOT: İl temsilcileri henüz atanmamıştır. Bu ay içerisinde atanması beklenmektedir. Atandığında bilimiz.tubitak.gov.tr adresinde iletişim bilgileri ile ilan edilecektir.

 

4006 BİLİM FUARLARI ÇAĞRISI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

  • 4006 Programının yürütülme sürecinde birtakım değişiklikler yapılmıştır. Bu değişiklikleri görmek için lütfen çağrı metnini dikkatle okuyunuz.

  • Başvuru son tarihi 15 Ocak 2017 olarak belirlenmiştir.

  • Başvuru yaparken yürütücü/okul/okul müdürü bilgilerinin yanısıra, sergilenecek projelere ait projenin adı/konusu/amaç/özet bilgileri de BAŞVURU AŞAMASINDA sisteme girilecektir.

  • TÜBİTAK tarafından üniversitelerden görevlendirilecek İl Temsilcileri, sisteme girilen proje bilgilerini görüntüleme hakkına sahiptir. İl Temsilcileri her bir başvurunun proje bilgilerini kontrol edip sergilenmesine onay verecek ya da vermeyecektir. Bu nedenle BAŞVURU AŞAMASINDA İl Temsilcisiyle görüş alışverişinde bulunabilirsiniz (telefon/e-posta/karşılıklı görüşme).

  • Okulda sergilenecek projelerin en az %50´sinin ´araştırma projesi´ olması gerekmektedir. Araştırma projesinin tanımı için lütfen çağrı metnini okuyunuz.

  • Okul hizmet alanına göre sergilenecek proje sayısına sınır getirilmiştir.  Okul hizmet alanı 1, 2, 3, 4 olan okullar en az yarısı araştırma projesi olmak üzere sadece 20, okul hizmet alanı 5, 6 olan okullar ise en az yarısı araştırma projesi olmak üzere sadece 10 proje sergileyebilecektir.

  • Projelerde sadece bilimiz.tubitak.gov.tr adresinde yer alan "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Logosu" kullanılacaktır.

TÜBİTAK Bilim Fuarları Çağrı Metni için tıklayınız.

TÜBİTAK Bilim Fuarları Tanıtım Videosunu indirmek için tıklayınız 
TÜBİTAK Bilim Fuarları afişleri için tıklayınız.

Fabrikalar Mah. Ulubatlı Hasan Cad. B Blok No39 71100 Merkez/KIRIKKALE - Valilik Binası 0 (318) 224 61 04 / 224 61 06 / 224 61 07 / 224 61 08 / 222 01 33 / 222 01 44

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.