KIRIKKALE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği

2016 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği

İlimize bağlı eğitim kurumlarında münhal bulunan kadrolarabulundukları kurumda 31 Mayıs itibarıyla kesintisiz en az üç yıl görev yapanların isteğe bağlı yer değişikliği başvuruları yapılacaktır.Yönetmelik kapsamındaki personelin il içi isteğe bağlı yer değiştirme iş ve işlemleri ilgili yönetmeliğin 32.maddesinde; “

(1) Bölge hizmetine bağlı yer değiştirme yükümlülüğü bulunanlar hariç, bu Yönetmelik kapsamında bulunan personelden bulundukları kurumda 31 Mayıs tarihi itibarıyla kesintisiz en az üç yıl görev yapanlar, yer değiştirmek üzere başvuruda bulunabilirler. 

(2) Başvurular Mayıs ayında alınır ve ilgili il milli eğitim müdürlüğünce belirlenen ve durumlarına uygun kadrolar arasından en fazla on kuruma atanmak üzere tercihte bulunulabilir. Bakanlık veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarında geçici görevli olanlar ile aylıksız izinli olanlar, il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler. Bakanlık veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarında geçici görevli olanlar ile aylıksız izinli olanlar yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler.

(3) İl içi isteğe bağlı yer değiştirme talebinde bulunan personelin atamaları, Haziran ayında tercihleri de dikkate alınarak hizmet süresi üstünlüğüne göre valiliklerce yapılır. Hizmet süresinin eşit olması hâlinde halen bulunduğu kadrodaki hizmet süresi fazla olana öncelik verilir, eşitliğin bozulmaması durumunda kura yoluna başvurulur” şeklinde yapılacak işlemler belirtilmiştir.

Yapılacak iş ve işlemlere yönelik takvim ekte gönderilmiş olup, başvurular ilgili personel tarafından boş bulunan kadrolara en fazla on tercihte bulunarak yapılacak, İlçe/Okul/Kurum Müdürlükleri tarafından kontrolü yapılarak, Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları 1 Şubesine süresi içerisinde elden teslim edilecektir.

 

EKLER      : 

1- Resmi Yazı

2- Başvuru ve Atama Takvimi

3- Münhal Kadro Listesi

4- Dilekçe Örneği

Fabrikalar Mah. Ulubatlı Hasan Cad. B Blok No39 71100 Merkez/KIRIKKALE - Valilik Binası 0 (318) 224 61 04 / 224 61 06 / 224 61 07 / 224 61 08 / 222 01 33 / 222 01 44

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.