KIRIKKALE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Yılı Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2015-2016 Yılı Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

          Beden eğitimi öğretmenlerine, antrenörlere okul sporları portalı ve talimatları hakkında bilgi vermek amacıyla İl Milli Eğitim toplantı salonunda değerlendirme toplantısı yapıldı.

           Toplantıya Milli Eğitim Müdürü İsmail ÇETİN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Rıfat ÜNLÜ, Şube Müdürleri ve ilimizde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri ile antrenörler katıldı.

           Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ÇETİN konuşma yaptı.

            ÇETİN;  "Öğretmenlik hayatımızda zaman zaman öğretmen eksiği olan değişik branşlarda biliyorsunuz  farklı derslere girme durumunda kalabiliyoruz. Bende bir süre beden eğitimi derslerine girdim. Tabi, amatör bir şekilde yürüttüğümüz beden eğitimi öğretmenliği sürecinde   okul olarak ilimizde,  futbolda şampiyonluk kazandık. Bölgede ilimizi kendi oluşturduğumuz, kendi çalıştırdığımız takımla temsil etme hakkını kazandık. Spora ilgisi olan öğretmenlerimizin öğretmenlik hayatlarında bu tür hatıraları mutlaka vardır. Bu yüzden her ne kadar da beden eğitimi öğretmeni değilsek de  beden eğitimi yan alanımız gibi olmuştu. Yaptığınız iş her şeyden önce gönül işi, zevkli ama meşakkatli bir iş, yaptığınız hizmetlerden ve başarılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bunları bu yıl biraz daha vites yükselterek sürdürmemiz konusunda sizden gayret beklediğimizi  ifade etmek istiyorum. Çalışmalarınızı ve yeni eğitim öğretim yılınızın hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.”dedi.

            Programda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Rıfat ÜNLÜ,  "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak düzenlenecek Okul Spor  müsabakalarına katılacak okul sayısının ve sporcu sayısının artırılması ve daha fazla gencimize ve çocuğumuza ulaşılarak spor yapmalarının sağlanması hedeflenmektedir. Bizim hedefimiz daha çok çocuğa ulaşarak gizli yetenekleri keşfetmek ve spora kazandırmaktır. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında 4869 öğrenci faaliyetlerimize katıldı ve katılım noktasında bir önceki yıla göre artışta Türkiye 17.´si olduk. Elde etmiş olduğumuz bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl okullarda, kurumumuzun antrenörlerinin yapacağı yetenek taramalarında beden eğitimi öğretmenlerinin de yetenek taramasına dahil olarak daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz." şeklinde açıklamalarda bulundu ve 2015 -2016 Eğitim Öğretim yılında bütün öğretmenlerimize ve antrenörlerimize başarıları dileklerini iletti.

            Okul sporları il temsilcisi İlker DİRİ  2015-2016 yılı Okul Sporları Talimatları ile ilgili olarak katılımcılara  bilgi verildi.

            Program sonunda Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Rıfat ÜNLÜ tarafından, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ÇETİN’ e okul sporlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

 

OKUL SPORLARIOKUL SPORLARIOKUL SPORLARIOKUL SPORLARIOKUL SPORLARIOKUL SPORLARI

Fabrikalar Mah. Ulubatlı Hasan Cad. B Blok No39 71100 Merkez/KIRIKKALE - Valilik Binası 0 (318) 224 61 04 / 224 61 06 / 224 61 07 / 224 61 08 / 222 01 33 / 222 01 44

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.